Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév: 
Keresztnév: 
E-mail: 

Feliratkozás

Gyártók
TOP termékek
466 Ft + ÁFA (592 Ft)
1 550 Ft + ÁFA (1 968 Ft)
1 550 Ft + ÁFA (1 968 Ft)274 Ft + ÁFA (348 Ft)
Kínálatunkból véletlenszerűen
Prémium minőség, féláron!

Utoljára megtekintett
Még nem tekintett meg egy terméket sem.
Hamár itt vagy iratkozz fel !

Fizetési, Szállítási Információk - ASZF, ADATvédelem

fodraszkellekekbolt.hu Webáruház használata, kezelési segédlet, - hasznos vásárlási, szállítási információk, módok, díjak - Általános szerződési feltételek (ASZF), Adatvédelmi szabályzat

* - Az áruházban feltüntetett árak bruttó árak, tehát áfával együtt, és forintban értendők és nemtartalmazzák a szállítás költégét!

fodraszkellekekbolt.hu - Szállítási díjak, szállítási módok:

Magyarországon belüli szállítás: - Figyelem! Csak Magyarországon belül érvényes, külföldre a lenti feltételek szerint lehetséges!

Ingyenes házhoz szállítás, ingyenes csomagküldés lehetősége már 14 888Ft rendeléstől! A rendelés utolsó fázisánál a több szállítási módot is talál, hogy a lehető leg alacsonyabb költséggel, vagy ingyenesen tudjuk elküldeni rendelését. Válassza ki az Önnek legkedvezőbbet!

Figyelem! Az üzemeltetőt nem terheli semmilyen felelősség, és kötelezettség, ha a kiválasztott termék nincs raktáron! Az ebből adódó előre látható, vagy nem látható problémákért, eseményekért, az üzemeltető nem vonható felelősségre, és nem kötelezhető! pl. Ha a hiányzó termék nélkül a küldendő csomag értéke nem éri el az ingyenes szállítási értéket, az üzemeltető nem köteles a csomagot ingyenesen elküldeni!

A házhoz szállítás díja 14 888Ft-os rendelés felett díjtalan szinte minden szállítási lehetőségnél, ez alól kivétel néhány nagyobb méretű, vagy súlyú bútor, eszköz és hajmosó. Az érintett termékeket csak a termék oldalán feltüntetett Felárasszállítási díjért tudjuk házhoz szállítani! Kereskedőknek - szállítás Postával vagy futárszolgálattal az előzetesen megbeszéltek szerint!

Személyes átvételei lehetőség: Csak telefonos egyeztetés után ezen a címen: 8175 Balatonfűzfő Tölgyfa utca 1. tel: +36/20/3371605

Fizetés előreutalással és utánvéttel lehetséges. A pénzt ide utalja:Sikeres Fodrászkellék KftCib Bank/ forintos: 1070 0189 4675 2709 5110 0005  ( IBAN: HU48  -- SWIFT: CIBHHUHB ) 

Szállítási díjak Magyarországon belül!

  1. 1180Ft - Szállítás előreutalással.  Szállítás a pénz megérkezése után! A Számlaszám a fizetési mód kiválasztásánál a szállítási mód leírásában is látható!
  2. 1580Ft - Szállítás utánvéttel  Postával. Fizetés a csomag átvételekor.
  3. 1580Ft - Szállítás utánvéttel  Futárral.  Fizetés a csomag átvételekor.
  4.  Ingyenes szállítás akár 14 888Ft-tól, a részleteket olvassa el fent!
  5. Feláras egyedi szállítási díj: Ahol a termék nagy mérete vagy nagy súlya miatt ez szükséges, kerül felszámításra! Az adott terméknél, a termék leírásban, vagy a cikkszámban (+ szállítási díj …Ft) jelöléssel van megadva. Itt az ingyenes szállítás nem érvényes!Amennyiben megrendeli a terméket, az ott feltüntetett szállítási díj, a termék árán felül, felszámításra kerül!

Külföldre szállítás:  Figyelem! Az Ingyenes házhoz szállítás lehetősége csak Magyarországon belül érvényes, külfödre nem!  -- Fizetés csak előre utalással lehetséges, a szállítási költség pontos, előzetes egyeztetése után,  forintban!

-- tipp -

1.A határ menti, Magyarországon belüli Posta hivatalokba a Magyarországra vonatkozó feltételekkel!  Postán maradóra kell kérni!

2.A Magyarországgal szomszédos országokba csak tájékoztató jellegű árat tudunk adni! Pontos szállítási árat csak súly és szállítási díj kalkuláció után, telefonos egyeztetés után tudunk adni! Körül belüli bruttó árak!  0-1kg 4800Ft-tól, 1-5kg 7800Ft-tól  .. 5-10kg 12800Ft-tól.....

3.Egyéb külföldi országokba csak szállítói árajánlat kérése után tudunk szállítási költséget adni!

Figyelem! A nem a szállítás hibájából át nem vett csomagot, csak újabb szállítási költséggel, vagy az ingyenesen elküldött csomagot már csak szállítási költséggel tudjuk újra elküldeni!

Kérjük a csomag sértetlenségét kézbesítéskor a sofőr előtt szíveskedjék megvizsgálni. Esetleges sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.

*Termék keresési segédlet, alap információk: 

Írjon be legalább egy szót, vagy szó részletet a termék nevéből az oldal bal felső sarkában levő -Termék kereső-  modul ablakába, a -Keres- gomb megnyomása után azonnal kidobja a beírt szavat tartalmazó  összes terméket! A szavak pontosításával tudja szűkíteni a találatok számát!

Ha egy termék márkából többet vásárol, praktikus a -Termék Választás Márkák Szerint - modul ablakában kiválasztani a márkát, és a Keres gombot megnyomni! Ekkor csak a kiválasztott márka termékei jelennek meg.

A fodraszkellekekbolt.hu webáruházban a kedvezménnyel rendelkező vásárlóink a belépés után azonnal a rájuk vonatkozó kedvezményes bruttó árakat látják!

*Figyelem! *A megrendelése nálunk azonnal feldolgozásra, és 1-3 munka napon belül kiszállításra kerül, további e-maileket nem küldünk a rendelése állapotáról! Egyeztetés szüksége esetén, munkatársunk telefonon keresni fogja, ezért a webáruházban a rendelésénél található ( Várakozik/ Elfogadva /Kiszállítva/ Törölve stb.) státusoknak semmilyen jelentősége nincs!

*Fontos! *Ha a rendelése leadása után nem érkezik meg a rendelését visszaigazoló e-mail 24 órán belül, hívja vagy írjon elérhetőségeinket, és ellenőrizzük! Amennyiben egy termék nincsen raktáron, a  munkanapos kiszállítást nem tudjuk garantálni, így ilyen esetben felhívjuk egyeztetés céljából, vagy a megadott e-mail címedre értesítést küld a várható szállítás időpontjáról a termék beszerzési idejétől függően.

*Figyelem! Az üzemeltetőt nem terheli semmilyen felelősség, és kötelezettség, ha a kiválasztott termék nincs raktáron! - Az ebből adódó előre látható, vagy nem látható problémákért, eseményekért, az üzemeltető nem vonható felelősségre, és nem kötelezhető! - pl. Ha a hiányzó  termék nélkül a küldendő csomag értéke nem éri el az ingyenes szállítási értéket, az üzemeltető nem köteles a csomagot ingyenesen elküldeni!

* A házhoz szállítás díja a fent már említett rendelési összeg felett díjtalan a termékek 93%-nál, szinte minden szállítási lehetőségnél. Ez alól kivétel néhány nagyobb méretű, értékű, vagy súlyú bútor, eszköz és hajmosó.  - *Az érintett termékeket csak a termék oldalán feltüntetett - Feláras egyedi szállítási díj - ért tudjuk házhoz szállítani!Kereskedőknek - szállítás Postával vagy futárszolgálattal az előzetesen megbeszéltek szerint!

*Személyes átvételei lehetőség fodraszkellekekbolt.hu telephelyen: Csak telefonos egyeztetés után ezen a címen: 8175 Balatonfűzfő Tölgyfa utca 1. tel: +36/20/3371605

*Figyelem! A webáruház rendszere a - Feláras egyedi szállítási díj – (Olvassa el!)- at nem mindenhol tudja automatikusan kezelni, ebben az esetben az áruház által a kosárban  automatukusan felajánlott szállítási díj, nem érvényes, a terméknél található ( + szállítási díj….Ft) kerül felszámításra!

*Postai szállítás az egész ország területén 1-3 munkanapon belül! Ma feladjuk, valószínű hogy holnap meg is megkapja. Célszerű a csomag feladását olyan címre és napra kérni, amikor tudja hogy  a postásával, valaki személyesen is találkozik! A megrendelés értéke kézbesítéskor, kerül kifizetésre a posta alkalmazottjának, vagy a Postán készpénzben. A postai szállítás előnye lehet, hogyha Ön a szállítás napján nem tartózkodik otthon, a postás egy értesítőt hagy a postaládájában, hogy csomagja érkezett! Ekkor Ön két dolog közül választhat: 1. Felhívja a lakhelyéhez tartozó postahivatalt, vagy a saját postását ,és megkéri hogy az Ön által megadott időben, még egyszer kézbesítsék a csomagot. 2. Bemegy a lakhelyéhez tartozó postahivatalba, és átveszi a csomagot. 10 napig őrzik a postahivatalnál az Ön csomagját, utána visszaküldik a feladónak!

*Ha a 3 nap után esetleg nem kapta kézhez a csomagot, szóljon be a postahivatalába, biztosan ott  lesz, és kérésére kiszállítják! A posta nyomkövető rendszere mindig pontosan tudja hogy az Ön csomagja merre jár.

*Szállítás futárral az egész ország területén 1-3 munkanapon belül! Ma feladjuk, valószínű hogy holnap megkapja. Célszerű a csomag feladását olyan címre és napra kérni, amikor tudja hogy  valaki a futárral  személyesen is találkozik! Az utánvétes megrendelés értéke a csomag átvételekor kerül kifizetésre a futárszolgálat alkalmazottjának. Előre fizetés esetén, csak át kell venni a csomagot! A futár elő fordulhat hogy SMS-ben, vagy telefonon  értesíti a csomag várható érkezéséről! Amennyiben nem valósul meg a csomag átvétele, a futár a következő nap telefonon próbál időpontot egyeztetni Önnel, és ismét megkísérli a csomag kézbesítését. Ha ekkor sem sikerül a kézbesítés, a csomagot vissza szállítja a feladónak.

*Fizetés:
Webáruházunkban jelenleg után vételes fizetés, és fizetés előre utalással a megadott bankszámla, lehetséges.

Választható Magyarországon belüli fizetési módok Forintos bankszámlára, a http://www.fodraszkellekekbolt.hu/webáruházban.

  1. 1.Fizetés előre utalással forintos bankszámlára. ( olcsóbb!) Előre utalás - szállítás Postával vagy futárszolgálattal. A pénzt ide utalja:   Sikeres  Fodrászkellék KftCib Bank:   1070 0189 4675 2709 5110 0005 A bankszámla szám, a fizetési folyamat végzésénél, a kiválasztott szállítási, fizetési  mód ( ,,megjegyzés " ) szövegében is, automatikusan meg fog jelenni! - Az előreutalással fizetet csomagokat, csak a pénz beérkezése után tudjuk elküldeni. A számla minden esetben a csomagban mellékelve.
  2. 2.Utánvétes fizetés. Fizetés a csomag átvételekor a futárszolgálatnak, postásnak, vagy a posta hivatal dolgozójának történik. A számla minden esetben a csomagban mellékelve.

*Választható, Magyarországon kívülről való fizetési módok Eurós számlára:

  1. Szállítás futárszolgálattal, csak előre utalásos fizetés lehetséges a forintos számlára.

*Kérjük a csomag sértetlenségét kézbesítéskor a sofőr előtt szíveskedjék megvizsgálni. Esetleges sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.

------

  * Az Általános Szerződési Feltételek (ASZF) - olvasásához, letöltéséhez kattintson ide! *

---------

Az Adatvédelmi szabályzat olvasásához, letöltéséhez kattintson ide! 

-------------

Újdonságok!

Ajándék ötletek - Hasznos! - Prémum minőség!

Energiatakarékos hajszárító

Fodrászoknak! - Szárítsa vendégei haját ajándék hajszárítóval!

.......................................

     babafej vállakkal

Alakváltó gél spray az egész családnak!

.......................................

ÚJRA NŐ A HAJA!

Hajhullás ellen hajszesz - A ZETA 2

...............................

Új PINK hajfesték!

...............................

Ammónia, PPD és Parafinmentes hajfesték argánolajjal.

Vital NHP PPD és parafin és ammóniamentes hajfesték Ultravilágosító hatásal

...............................

Haj esszencia minden hajtípusra

    Adja Ajándékba!

kinessence

...............................

Nirvel szemöldökfesték

Szempillafesték Nirvel Lash

    Szőke hajfesték

     Haj Botox!

Hajfiatalító kezelés (hajegyenesítés)Haj fiatalító kezelés

Kínálatunkból véletlenszerűen
Akciókról, újdonságokról, és facebookon

fontos termékekről gyors információ a Facebookon!

Csomagküldés ingyenesen

a termékek 97%-nál

14 888Ft rendeléstől!

Parfümös hajformázók
PPD, ammónia és parafin

mentes hajfestékek argánolajjal

Vital – PPD és Ammóniamentes hajfesték 100ml - NHP Permanent Color Cream

Ultravilágosító hatású!

Elérhetőség

Sikeres Fodrászkellék Kft
8175 Balatonfűzfő  Nefelejcs utca 7.   -  Tel: 20/942 2753  -  20/530 2371  -  14 óra után -  20/337 1605

Kin Haj

Professzionális ollók

Cerena Solingen Feliciti hajvágó olló 5,5" méretben

Újdonság

Argánolajos arc kezelő csomag.

TOP termékek
466 Ft + ÁFA (592 Ft)
1 550 Ft + ÁFA (1 968 Ft)
1 550 Ft + ÁFA (1 968 Ft)274 Ft + ÁFA (348 Ft)
Solingen hajvágó ollók

KIN Cosmetics

Márkák / Nirvel Cosmetics

Nirvel bio haj, és kozmetikai termékek 47 éve a szépségiparban!

Márkák / VITALFARCO MILANO

VITALFARCO MILANO - Gyógynövényes bio fodrászati termékek

Márkák / KIN Cosmetics

80 éve a fodrászatban!

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.