Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
Hírlevél feliratkozás
Vezetéknév: 
Keresztnév: 
E-mail: 
Biztonsági kód: 
Gépelje be a biztonsági kódot:

Feliratkozás

Gyártók
TOP termékek
120 250 Ft + ÁFA (152 718 Ft)
7 597 Ft + ÁFA (9 648 Ft)
Kínálatunkból véletlenszerűen
1 091 Ft + ÁFA (1 385 Ft)
25 715 Ft + ÁFA (32 658 Ft)
Prémium minőség, féláron!

Utoljára megtekintett
7 597 Ft + ÁFA (9 648 Ft)
Hamár itt vagy iratkozz fel !

Tartós hajegyenesítés Maxima Subliss*
Tartós hajegyenesítés Maxima Subliss*
Tartós hajegyenesítés Maxima Subliss*

Tartós hajegyenesítés Maxima Subliss*

Cikkszám: Maxima Subliss 250+250+75ml
Kiszerelés: 1 db
7 597 Ft + ÁFA (9 648 Ft)
(9 648 Ft / db)
A választott opciók feláraival növelt ár!
Kedves Vásárlónk! Utánvétes szállításnál a futárnál bankkártyával is fizethet!

További információk a termékről:

Tartós hajegyenesítés a legegyszerűbben a Subliss hajegyenesítő kittel / Normál és erős hajra, valamint Vékony, érzékeny, festett, dauerolt, vegyileg kezelt hajra.

A rendszer egy dobozban 3db termékből áll:

  • 1db Subliss Restoring Protective with Keratin – keratinos hajszerkezet javító spray 75ml
  • 1db Straightening Serum – hajegyenesítő krém 250ml
  • 1db Neutralizing Milk – neutralizáló ( fixáló) tej 250ml

Tartós hajegyenesítő Subliss 1 keratinnal, Normál és erős hajra. Keratinos tartós hajegyenesítés egyszerűen.  A Subliss hajegyenesítő csomag 2 típusban, ( Normál és erős hajra,  valamint Vékony, és érzékeny, festett, dauerolt, vegyileg kezelt jó állagú hajra/ készül. ) --- A hajegyenesítéssel, hajtípustól függően 3-5 hónapon keresztül marad egyenes a haj.

Figyelem! Visszavásárlási garanciát adunk! – A mennyiben az elvégzett próbák alapján a termék használata az Ön haján nem alkalmazható, és csak a próbákhoz szükséges, max. 5-10ml mennyiséget használta el, visszavásároljuk a terméket! A visszaküldés költsége a vásárlót terheli, és csak a hiányzó mennyiség ellenőrzése után utaljuk vissza a termék árát!

Ez egy innovatív formaldehid-, ammónia- és thio mentes végső hajkiegyenesítő rendszer, amely göndör és hullámos hajat is tökéletesen kiegyenesít. Működése egy magas molekuláris súlyú keratin proteinen alapszik, amely a folyamat során erősen hozzáköti magát a hajhoz, azonnal javítja a haj textúráját és kivételes lágyságot és fényt ad a hajnak. Mind hideg, mind meleg hajkiegyenesítéshez készült, 3-5 hónapon keresztül tartó hatással.

-          hideg tartós hajkiegyenesítés: göndör haj kiegyenesítése, göndörség eltüntetése vagy volumen csökkentése minden hajtípusnál

-          meleg tartós hajkiegyenesítés: kerámia hajvasalóval tartós egyenesítés még a legellenállóbb hajon is.

2 típusból választhatunk:  Subliss 1 (normál és erős hajra, aminek az állaga jó)  - Subliss 2 (Vékony, érzékeny, festett, dauerolt, vegyileg kezelt hajra, aminek az állaga jó)- Hajkiegyenesítő termékek használatát megnézheti videón a https://www.youtube.com/watch?v=FAINhbdFWJg vagy  https://www.youtube.com/watch?v=FAINhbdFWJg

Figyelem!  - A teljes használati leírás elolvasása, megértése, az ott leírtak tudomásul vétele nélkül ne használja a terméket! Ha szükséges hívja elérhetőségeinket! A használati utasítások, a kötelező próbák betartása 100%-os biztonság nyújt az esetleges érzékenység, haj károsodás, az előre nem látható problémák ellen!

Figyelem! A hajkozmetikában a hajápolás folyamata során rengeteg készítmény kerülhet a hajra, és ezek egymásra hatását előre nem lehet meg állapítani, ezért a következő próbák elvégzése kötelező! - Roncsolt, szőkített, 40volumenes oxidálóval festett, vagy nagyon száraz és porózus hajon, valamint károsodott és póthajon NE használja a terméket, előtte a termékcsalád keratint tartalmazó hajápoló termékeivel javítsa fel a haj állapotát normál jó állagúra!

Hajkiegyenesítő próba! - Figyelem! A teljes hajon való hajkiegyenesítés megkezdése előtt minden alkalommal végezze el a teljes folyamatot a használati utasítás szerint a haján található minden típusú, ( pl. a vékonyabb, vastagabb, festett, nem festett…) teljes hajtincsen, a hajtőtől a hajvégekig, és végezzen bőrpróbát is! Tartsa be a figyelmeztetéseket!Ezekkel a próbákkal tökéletesen kizárható bármilyen előre nem látható károsodás! Figyelje folyamatosan a hajon történő változásokat! Ha rendellenességet tapasztal, azonnal moss le a hajról a hajkiegyenesítőt! Csak akkor használja a hajkiegyenesítő krémet és fixálót az egész hajon, ha minden próba tökéletesen sikerült! A próba kihagyása, és a nem megfelelő használatból előfordulható problémákért felelősséget nem vállalunk!

Bőrpróba! - A krémből a fültő mögé egy kis mennyiséget vigyen fel. Amennyiben a krém használatánál káros elváltozást, irritációt észlel, azonnal mossa le, vagy ha a következő 24 órában allergiás reakciókat észlel bőrén, ne használja a terméket!

 

Subliss tartós hajkiegyenesítő  rendszer tartalma és használata.

·         1db Subliss Restoring Protective with Keratin – keratinos hajszerkezet javító spray 75ml

·         1db Straightening Serum – hajegyenesítő krém 250ml, választott tipus szerint Subliss 1 vagy Subliss 2

·         1db Neutralizing Milk – neutralizáló ( fixáló) tej 250ml

 

Tartós hajkiegyenesítés 1. fázisa: a haj előkészítése

Mossa meg a hajat samponnal, anélkül hogy megdörzsölné a fejbőrt, majd fésülje egyenesre. Szárítsa meg majdnem teljesen, és ha a haj festett, dauerolt, vagy érzékeny, akkor fújja rá a Subliss Restoring Protective with Keratin spray-t a haj teljes hosszára. Ossza részekre a hajat, majd válassza ki a haj minőségének megfelelő típusú hajegyenesítő Straightening Serum-ot. Subliss 1 vagy Subliss 2

Tartós hajkiegyenesítés 2. fázisa: a hajegyenesítő Straightening Serum felvitele

Vegyen fel kesztyűt, majd öntse a hajkiegyenesítő szérumot egy nem-fém edénybe. Vigye fel a hajkiegyenesítő szérumot egy ecsettel a hajra tincsenként a tarkótól kezdve, 1 cm-re a fejbőrtől. Folyamatosan egyenesítse a hajat, finoman az ujjakkal vagy egy fésűvel, anélkül hogy húzná vagy rángatná azt. FONTOS: annak érdekében, hogy egységes eredményt érjen el a hajon, lehetőleg gyorsan vigye fel a szérumot, és végig tartsa egyenesen a hajat.

Tartós hajegyenesítés 3. fázisa: hatóidő

A hatóidő a haj típusától, minőségétől és porózitásától függ, valamint a kívánt eredménytől. Ajánlott 10 perc után ellenőrizni a hajat, majd utána 5 percenként ismét. Ne lépje túl az alábbi táblázatban előírt maximum hatóidőt!

Subliss 1 (normál hajra)                                               20-30 perc

Subliss 2 (érzékeny, kezelt hajra)            10-20 perc

Tartós hajegyenesítés 4. fázisa: öblítés

A hatóidő lejárta után legalább 5 percen keresztül öblítse a hajat langyos vízzel, amíg a termék maradéktalanul el nem tűnik. Finoman törölje meg és óvatosan fésülje ki a hajat. FONTOS: ebben a fázisban a haj nagyon érzékeny és sérülékeny, mert a hajkötések nyitottak, ezért nagyon óvatosan kell bánni vele. Ne rángassa, ne húzza erősen! Ha összegubancolódott finoman bontsa ki!

Tartós hajegyenesítés 5. fázisa: hideg ápolás

Ajánlott minden hajtípusnál

Ha a haj már volt korábban kémiailag kiegyenesítve vagy nagyon érzékeny, fújjon rá Subliss Restoring Protective Spray-t. Más esetben folytassa a 6. fázissal.

Tartós hajegyenesítés 5. fázisa: meleg ápolás

Csak normál erősségű hajnál ajánlott

Fújjon Subliss Restoring Protective Spray-t a hajra. Óvatosan fésülje ki, majd szárítsa meg, vigyázva arra, hogy végig egyenesen tartja a hajat. Hevítsen fel egy kerámiás hajvasalót 180 fokra. Ne használjon hajcsatot a folyamat során! A tarkótól kezdve, felfelé haladva, egyenesítse ki a hajat. Ügyeljen rá, hogy ne rángassa vagy húzza a hajat! A kefét tartsa folyamatosan a hajvasaló előtt, így segítve a haj kibontását, és 2-3-szor húzza végig a vasalót egy tincsen, lehetőleg gyorsan!

Tartós hajegyenesítés 6. fázisa: a neutralizáló -Neutralizing Milk -felvitele

Vigye fel a hajkiegyenesítő neutralizálót, a kliens maradjon végig ülve, hogy a haja lehetőleg végig egyenes maradjon. Kesztyűt viselve, a tarkótól kezdve alakítson horizontális részeket. Minden tincset áztasson át alaposan a neutralizálóval, közben ügyeljen arra, hogy a termék ne érjen a fejbőrhöz, és egy ritka fogú fésűvel fésülje lefelé a hajat, anélkül, hogy húzná azt. Hagyja hatni 10-15 percig, közben az ujjaival tovább egyenesítse a hajat. Ellenállóbb, durvább hajnál ajánlott kicsit tovább a hajon hagyni a neutralizálót a jó eredmény érdekében. Utána 5 percig öblítse a hajat langyos vízzel, egyenesen tartva a hajat. Ne használjon sampont, hanem vigyen fel Subliss Smoothing Mask-ot a haj teljes hosszára, hagyja hatni pár percig, majd öblítse ki és törölközővel törölje meg a hajat.

Tartós hajegyenesítés 7. fázisa: finish

Fújjon a hajra Subliss Restoring Protective Spray-t, hogy a haj puha és fényes legyen. Óvatosan fésülje ki a hajat, és szárítsa meg majdnem teljesen, majd formázza egy kefével. Nagyon ellenálló és durva hajnál szükséges lehet még egyszer a hajvasalás.

Figyelem! -  A hajegyenesítés után legalább 48 órán keresztül ne mosson hajat, és ne használjon hajcsatot vagy hajgumit!!!

Figyelem! - A hajegyenesítésfolyamata előtt a teljes biztonság érdekében végezzen érzékenységi bőr próbát! Vigyen fel egy kis mennyiséget a Serumból és a Neutralizing Milk-ből is a fejbőr két külön pontjára. Ne használja őket, ha Ön vagy a kliense nemkívánatos reakciót észlelt. A hajkiegyenesítő folyamat teljes ideje alatthasználjon végig kesztyűt. Ne használja, a hajegyenesítőt ha a fejbőr érzékeny, irritált vagy sebes. A hajkiegyenesítő krém vagy neutrál ne kerüljön szembe, vakságot okozhat. Ha mégis szembe kerül, azonnal mossa ki bő vízzel, és forduljon orvoshoz. Ha a fejbőrt irritálja a termék, azonnal mossa le. Ha az irritáció nem múlik, konzultáljon orvosával. Ne szippantsa be, ne nyelje le a terméket. A hajkiegyenesítőt tartsa gyermekek elől elzárva. Tartsa a fénytől és hőforrásoktól is távol. A Neutralizing Milk hidrogénperoxidot tartalmaz.

 Figyelem!  -  Mielőtt használná a hajkiegyenesítő terméket, tesztelje egy hajtincsén!  Ha a haj letörik vagy a színe kifakul, ne folytassa a hajkiegyenesítést. Ha a fejbőr irritálódik a teszt után, ne használja a terméket. Ne használja olyan hajon, amely szőkített, melírozott (ha több mint 40%-ban melírozott), 40 vol-os peroxiddal vagy nátrium kloriddal kezelt vagy hennával festett. Ne használja egy napon más kémiai kezeléssel (pl. hajfestés). Legalább 15 napot várjon bármilyen egyéb kémiai kezelés előtt vagy után. Ne vigye fel már más hajkiegyenesítővel  kiegyenesített hajra. Ne használja, ha a haj sérült, törékeny vagy nagyon porózus. Ne fésülje, dörzsölje vagy mossa erőteljesen a fejbőrt samponnal a hajegyenesítés előtt. Alaposan öblítse ki a hajat, míg a termék teljesen el nem tűnik. A haj típusának megfelelő erősségű hajkiegyenesítő terméket használja (természetes és ellenálló vagy kezelt és érzékeny, finom haj), és pontosan kövesse a hatóidőre vonatkozó utasításokat. Maradjon a teljes hajkiegyenesítés alatt a klienssel. Ne használjon semmiféle hajcsatot vagy gumit, miután felvitte a hajegyenesítő szérumot. Ne használja gyermekeken!

Minőségét megőrzi a felbontástól számított 12 hónapig. Összetevőket lásd eredeti felirat ingredients címszó alatt. Származás: Olaszország. Forg. Sikeres Fodrászkellék Kft., Balatonfűzfő, Tölgyfa utca 1. Tel: 06/20/3371-605    Webáruház: www.fodraszkelleksop.hu

Újdonságok!

Speciális Nyári hajápolók a Maximális Védelemért!

Kinactif csomag ajándék strand táskával

Maxima csomag ajándék strand táskával

----

Ajándék ötletek - Hasznos! - Prémum minőség!

Energiatakarékos hajszárító

Fodrászoknak! - Szárítsa vendégei haját ajándék hajszárítóval!

.......................................

     babafej vállakkal

Alakváltó gél spray az egész családnak!

.......................................

ÚJRA NŐ A HAJA!

Hajhullás ellen hajszesz - A ZETA 2

...............................

Új PINK hajfesték!

...............................

Ammónia, PPD és Parafinmentes hajfesték argánolajjal.

Vital NHP PPD és parafin és ammóniamentes hajfesték Ultravilágosító hatásal

...............................

Haj esszencia minden hajtípusra

    Adja Ajándékba!

kinessence

...............................

Nirvel szemöldökfesték

Szempillafesték Nirvel Lash

    Szőke hajfesték

     Haj Botox!

Hajfiatalító kezelés (hajegyenesítés)Haj fiatalító kezelés

Kínálatunkból véletlenszerűen
Akciókról, újdonságokról, és facebookon

fontos termékekről gyors információ a Facebookon!

Csomagküldés ingyenesen

a termékek 97%-nál

14 888Ft rendeléstől!

Parfümös hajformázók
PPD, ammónia és parafin

mentes hajfestékek argánolajjal

Vital – PPD és Ammóniamentes hajfesték 100ml - NHP Permanent Color Cream

Ultravilágosító hatású!

Elérhetőség

Sikeres Fodrászkellék Kft
8175 Balatonfűzfő  Nefelejcs utca 7.   -  Tel: 20/942 2753  -  20/530 2371  -  14 óra után -  20/337 1605

Kin Haj

Professzionális ollók

Cerena Solingen Feliciti hajvágó olló 5,5" méretben

Újdonság

Argánolajos arc kezelő csomag.

TOP termékek
120 250 Ft + ÁFA (152 718 Ft)
7 597 Ft + ÁFA (9 648 Ft)
Solingen hajvágó ollók

KIN Cosmetics

Márkák / Nirvel Cosmetics

Nirvel bio haj, és kozmetikai termékek 47 éve a szépségiparban!

Márkák / VITALFARCO MILANO

VITALFARCO MILANO - Gyógynövényes bio fodrászati termékek

Márkák / KIN Cosmetics

80 éve a fodrászatban!

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.